Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه قطر اعلام کرد که بزرگترین چالش مردم افغانستان عدم استراتژی روشن سازمان ملل و جامعه جهانی درباره این کشور است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» وزیر خارجه قطر در نشست گفت‌وگوهای مدیترانه‌ای گفت که دوحه برای دستیابی به یک اجماع بین‌المللی جهت تضمین ثبات در افغانستان و جلوگیری از بحران انسانی در این کشور با تمام ذینفعان مرتبط از جمله طالبان، کشورهای همسایه و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل در ارتباط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این نشست همچنین بر ضرورت توافق بازیگران بین‌المللی برای عدم سیاسی کردن کمک‌های بشری به مردم افغانستان تاکید کرد و تصریح نمود که تنبیه مردم افغانستان بخاطر کنترل طالبان بر این کشور منصفانه نیست.

براساس بیانیه منتشر شده توسط وزارت خارجه قطر، محمد بن عبدالرحمان تشریح کرد چالش عمده‌ای که مردم افغانستان با آن مواجه هستند عدم استراتژی واضح جامعه جهانی و یا سازمان ملل و شورای امنیت درباره وضعیت کنونی انسانی، سیاسی و اقتصادی افغانستان است.

وزیر خارجه قطر افزود که این کشور با تمام ذینفعان مرتبط از جمله طالبان، کشورهای همسایه و اعضای دائمی شورای امنیت سازمان ملل برای ایجاد یک طرح و یک جبهه متحد برای آینده افغانستان در ارتباط است.

وی با اشاره به اینکه طالبان به دلیل توقیف دارایی‌های افغانستان قادر به پرداخت حقوق شهروندان این کشور نیست، افزود: این وضعیت ممکن است بحران را تشدید کند و زمینه را برای جذب مردم محلی توسط سازمان‌های تروریستی فراهم کند.

رایزنی‌های وزیر خارجه طالبان با 16 سفیر و نماینده خارجی در قطرآغاز دیدارهای طالبان در قطر؛ مسائل اقتصادی-سیاسی محور گفت‌وگوها استنماینده ویژه آمریکا در آستانه سفر به قطر: دولت طالبان را برسمیت نمی‌شناسیم

معاون نخست وزیر قطر درباره فرودگاه کابل نیز گفت که دوحه برای هماهنگی و رایزنی با طرف ترکی برای تسهیل روند بازسازی این فرودگاه و انتقال وظایف مدیریت آن به دولت افغانستان همکاری نزدیک دارد.

محمد بن عبدالرحمان افزود که قطر به طور مستمر با ترکیه برای دستیابی به منافع دو کشور همکاری می‌‎کند.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان اخبار افغانستان طالبان اخبار افغانستان مردم افغانستان وزیر خارجه سازمان ملل خارجه قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۲۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: خانه تجارت قزاقستان گامی در توسعه روابط تجاری است

وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان ضمن استقبال از گشایش خانه تجارت قزاقستان در افغانستان تاکید کرد این اقدام گام مثبت و موثر در تحیکم و توسعه روابط تجاری دو کشور است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «نورالدین عزیزی» وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان در شبکه اجتماعی ایکس اظهار داشت افتتاح خانه تجارت قزاقستان در افغانستان با هدف افزایش حجم و ارزش مبادلات تجاری دو کشور صورت گرفته است.

وی گشایش خانۀ تجارت قزاقستان در افغانستان را گامی مثبت و موثر در تحکیم و توسعۀ روابط تجارتی میان دو کشور عنوان نمود و اظهار داشت: در نتیجه سفر سال گذشته هیئت رسمی کابل و بخش خصوصی به کنفرانس ارتباطات تجاری، نشست‌های تجاری دوجانبه، نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی افغانستان در شهر آستانه، صادرات کابل به قزاقستان افزایش یافته است.

«یوسینتایف» رئیس خانه تجارت قزاقستان در افغانستان، هدف این کشور از گشایش خانه تجارت را افزایش حجم و ارزش مبادلات تجاری میان دو کشور عنوان کرد و افزود قزاقستان علاقمند به گسترش روابط تجاری با امارت اسلامی افغانستان است.

قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارندایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستانطالبان: سطح دیپلماتیک افغانستان در قزاقستان ارتقا یابد

پیش از این، نورالدین عزیزی به رویترز گفته بود هیئت حاکمه افغانستان با همکاری و مشارکت قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز لجستیکی در هرات با هدف تبدیل شدن به نقطه لجستیکی برای صادرات منطقه به توافق رسیده است.

هیئت حاکمه افغانستان در سه سال گذشته روابط تجاری نزدیکی با قزاقستان و ترکمنستان داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طالبان:حضور در «او.آی.سی» آغازی برای تعامل با جهان اسلام است
  • طالبان: خانه تجارت قزاقستان گامی در توسعه روابط تجاری است
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه