Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از الجزیره، بن عبدالرحمن در کنفرانس مطبوعاتی با جوسپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر تعهد دوحه بر حمایت از کشورهای هم پیمان در روند خروج افراد و تسهیل گفت وگو با دولت جدید کابل تأکید کرد.

بورل نیز گفت که اتحادیه اروپا به نقش قطر در افغانستان تکیه دارد.

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح کرد، این اتحادیه به همکاری بیشتر با قطر امیدوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیشتر و پس از خروج شتابزده آمریکا و متحدانش از افغانستان تاکید کرده بود که اتحادیه اروپا باید همکاری‌های خود را با حوزه خلیج فارس تقویت کند.

بورل روز پنجشنبه در دوحه پایتخت قطر سرگرم جلسات دوجانبه با مقامات ارشد این کشور شد.

دیدار وی با امیر قطر، وزیر امورخارجه و مشاور امنیت ملی این کشور از جمله برنامه‌های مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این سفر بود.

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سپس راهی امارات متحده می‌شود تا امروز (جمعه) در «کنفرانس جهانی سیاست» در ابوظبی شرکت کند.

بورل شنبه راهی عربستان خواهد شد تا با وزیر امورخارجه این کشور و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس دیدار کند.

وی قرار است با «فیصل بن فرحان» (وزیر امور خارجه عربستان) روز یکشنبه نشست خبری مشترک برگزار کند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دو هفته پیش هم برای گفت‌وگو با مقامات ارشد عراق درباره مسائل روابط دو جانبه و تحولات منطقه، به ویژه بحران افغانستان به این کشور سفر کرده بود.

برچسب‌ها قطر جوسپ بورل شورای همکاری خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قطر جوسپ بورل شورای همکاری خلیج فارس قطر جوسپ بورل شورای همکاری خلیج فارس سیاست خارجی اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۷۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی

رئیس کمیسیون اروپا طی اظهاراتی نسبت به سیاست‌های چین که خطر صنعت زدایی در اتحادیه اروپا را افزایش می‌دهد، هشدار داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، طی اظهاراتی پیش از دیدار با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، اعلام کرد که وی قرار است در مورد سیاست‌های این کشور که خطر صنعت زدایی در اتحادیه اروپا را افزایش می‌دهد، گفتگو کند.

صنعت‌زدایی فرآیندی از تغییرات اجتماعی و اقتصادی است که در اثر حذف یا کاهش ظرفیت یا فعالیت صنعتی در یک کشور یا منطقه به‌ویژه صنایع سنگین یا صنایع تولیدی ایجاد می‌شود.

رئیس جمهور چین روز یکشنبه به عنوان بخشی از سفر 6 روزه خود به سه کشور اروپایی وارد فرانسه شد که اولین سفر او به اروپا از سال 2019 محسوب می‌شود.

رئیس بازوی اجرایی اتحادیه اروپا تأکید کرد که در جریان گفتگوی خود با شی در مورد "عدم تعادل" در تجارت چین صحبت خواهد کرد.

چین در حال حاضر با یارانه‌های هنگفت، به دلیل تقاضای ضعیف داخلی خود، بیش از آنچه که می‌فروشد، در حال تولید است. این اقدام منجر به عرضه بیش از حد کالاهای یارانه‌ای چینی، مانند خودروهای برقی و فولاد می‌شود که منجر به تجارت ناعادلانه می‌شود.

فون در لاین افزود: اروپا نمی تواند چنین رویه‌های تحریف کننده‌ای را در بازار بپذیرد که می تواند منجر به صنعت زدایی در اروپا شود.

در چند هفته گذشته، مقامات اتحادیه اروپا تحقیقاتی را در مورد "اقدامات ناعادلانه چین"، از جمله محدودیت در عرضه تجهیزات پزشکی اروپایی به بازار این کشور آسیایی و یارانه برای شرکت‌های چینی تولیدکننده توربین‌های بادی، خودروهای الکتریکی و قطار آغاز کرده‌اند.

در همین حال، چین یک تحقیق ضد دامپینگ (قیمت‌شکنی) در مورد براندی وارداتی از اتحادیه اروپا باز کرده است که به ویژه صادرکنندگان فرانسوی را تحت تأثیر قرار می دهد. تحقیقات متقابل به عنوان یک تقابل فزاینده در برابر حمایت گرایی تلقی می شود. فون در لاین برای تجارت "ریسک زدایی" با چین فشار آورده است، اما به اندازه ای پیش نرفته است که از جدا شدن از قدرت اقتصادی حمایت کند.

شی در مقاله‌ای که پیش از سفرش در مطبوعات فرانسه منتشر شد، گفته بود که پکن متعهد به دستیابی به "چشم‌اندازهای جدید" در روابط خود با این کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلزدگی اروپایی‌ها از دموکراسی درحال افزایش است
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • بورل: عملیات زمینی در رفح منجر به عواقب انسانی ویرانگر می‌شود
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • لبنان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای جلوگیری از حمله به رفح شد
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد