Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز به نقل از العالم، رئیس دفتر سیاسی حماس در نامه‌ای به امیر قطر گفت که دوحه از طریق رابطه با جامعه بین المللی به فلسطینی‌ها اطمینان خاطر دهد که رژیم صهیونیستی در انتخابات فلسطین دخالت نمی‌کند و جامعه بین المللی هم به نتایج آن احترام می‌گذارد.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در نامه‌ای به امیر قطر از این کشور خواست که از طریق رابطه با جامعه بین المللی بر رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از هرگونه دخالت در فرآیند انتخابات به ویژه در قدس اشغالی فشار آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«اسماعیل هنیه» در این نامه، قطر را به عنوان یکی از کشورهای ضامن توافق میان گروه‌های فلسطینی (در کنار مصر ترکیه و روسیه) در جریان جزئیات مربوط به روند و نتایج گفت‌وگوی قاهره قرار داد.

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، رئیس دفتر سیاسی حماس گفت که تصمیم این جنبش برای مقطع پیش رو، پیشبرد روند آشتی ملی فلسطین از طریق برگزاری انتخابات سراسری سه‌گانه شامل انتخابات مجلس قانونگذاری، ریاستی و المجلس الوطنی (شورای ملی) فلسطین است.

در نامه هنیه آمده است: «من به نقش امیدوارکننده قطر در این انتخابات اشاره می‌کنم که به منظور حصول اطمینان از برگزاری انتخابات در تاریخ‌های مشخص شده طبق فرمان ریاست تشکیلات خودگردان و اطمینان از آزادی و شفافیت انتخابات در کرانه باختری و نوار غزه بر آن تکیه شده است تا قطر هم بر جامعه بین المللی فشار آورد تا رژیم اشغالگر در برگزاری انتخابات یا فرآیند انتخابات به خصوص در قدس اشغالی مداخله نکند».

رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین از قطر خواست در نظارت بر انتخابات فلسطین مشارکت کند و از جامعه بین المللی بخواهد که به نتایج انتخابات احترام گذارد و موضع پس از انتخابات ۲۰۰۶ که به اراده ملت فلسطین احترام گذاشته نشد، تکرار نشود.

هنیه ضمن تاکید بر پایبندی حماس به توافق میان گروه‌های فلسطینی گفت: «حماس بر اساس مسئولیت ملی خود برای فراهم کردن فضای آزاد برگزاری انتخابات که بیانگر چهره متمدن ملت فلسطین است، عمل خواهد کرد».

حماس در آخرین انتخابات مجلس قانون‌گذاری فلسطین در سال ۲۰۰۶ پیروز شد، اما برخی کشورها نتیجه را نپذیرفتند و در نتیجه آن میان فتح و حماس درگیری شد که شکاف سیاسی میان این دو جنبش اصلی فلسطینی را تا به امروز به همراه داشته است.

چهارده گروه فلسطینی در مدت اخیر طی چندین دوره نشست در قاهره بر لزوم برگزاری انتخابات به عنوان یک فاکتور رفع شکاف سیاسی فلسطین و تحقق آشتی ملی تاکید کردند.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: انتخابات اسماعیل هنیه فلسطین برگزاری انتخابات جامعه بین المللی رئیس دفتر سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۲۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار گروه‌های فلسطینی درباره جنایت صهیونیست‌ها در رفح

گروه‌های فلسطینی حمله اشغالگران به رفح را به معنای ناکام گذاشتن همه تلاش‌های میانجی‌ها در مسیر آتش‌بس غزه دانسته و تاکید کردند این تجاوز بیانگر قصد صهیونیست‌ها برای ارتکاب یک فاجعه و کشتار جمعی جدید است و طرف‌های بین‌المللی باید مقابل آن بایستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، گروه‌های فلسطینی در واکنش به حمله ارتش رژیم صهیونیستی به رفح با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند که اشغال و بستن گذرگاه زمینی رفح و گذرگاه تجاری کرم ابوسالم و اجرای عملیات نظامی زمینی در رفح، نیات اشغالگران را برای انجام یک قتل عام و فاجعه انسانی دیگر از طریق قطع خطوط امدادرسانی، جلوگیری از تردد شهروندان، ممانعت از ورود کامیون‌های حامل مواد غذایی که حتی در صورت ورود به رفح هم بیش از 5 درصد نیازها را برآورده نمی‌کنند، خارج کردن بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی باقیمانده از خدمت و ... آشکار می‌کند و این به معنای قتل عام هزاران مجروح و بیمار و بیماران سرطانی و زنان و کودکان است.

گروه‌های فلسطینی تاکید کردند که تجاوز رژیم اشغالگر به رفح بیانگر نیت قبلی این رژیم برای شکست همه تلاش‌های میانجی‌ها و به چالش کشیدن اراده بین المللی و منطقه‌ای و نیز اراده مردمی درباره آتش بس است؛ به ویژه بعد از اینکه رهبری مقاومت در کنار گروه‌ها و نیروهای ملی فلسطین با توافق آتش بس و تبادل اسرا موافقت کرد. این تجاوزات صهیونیست‌ها نشان می‌دهد که کابینه رژیم اشغالگر به دنبال آتش بس و تبادل اسرا نیست.

در ادامه این بیانیه آمده است که ما از کشورهای جهان و موسسات بین‌المللی و سازمان ملل می‌خواهیم که فوراً برای نجات جان 2.5 میلیون شهروند فلسطینی که در معرض کشتار و گرسنگی و جنایت و نسل کشی قرار دارند مداخله کنند.

گروه‌های فلسطینی تصریح کردند که ما خواستار یک اقدام جدی بین‌المللی، منطقه‌ای، رسمی، عربی و اسلامی برای توقف جنگ نسل کشی علیه مردم غزه و مهار تروریسم رژیم اشغالگر هستیم.

یکی از رهبران جنبش حماس عصر دیروز دوشنبه در گفت‌وگو با الجزیره اعلام کرد که جنبش متبوعش موافقت خود را با طرح پیشنهادی قطر و مصر برای آتش‌بس در غزه اعلام کرده است.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس نیز تلفنی با شیخ «محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی» نخست وزیر قطر و «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعات مصر گفتگو کرد و این دو مقام ارشد عربی را در جریان موافقت جنبش حماس با طرح پیشنهادی قطر و مصر برای آتش‌بس در غزه قرار داد.

این درحالی است که صهیونیست‌ها که تلاش داشتند توپ را در زمین مقاومت بیندازند و مدعی بودند حماس مانع رسیدن به توافق می‌شود، امروز عملیات نظامی وحشیانه‌ای را در رفح آغاز و ثابت کردند خودشان هستند که توافق را نمی‌خواهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فریاد «نه به نسل‌کشی در رفح» قلب لندن را لرزه درآورد
  • هشدار گروه‌های فلسطینی درباره جنایت صهیونیست‌ها در رفح
  • تماس تلفنی هنیه با نخاله/تاکید بر عدم کوتاهی از خواسته‌های مقاومت
  • تجلیل امیرعبداللهیان از ایستادگی ملت ‌و گروه‌های مقاومت فلسطینی در برابر صهیونیست‌ها
  • هنیه در گفتگو با النخاله: هرگز از مواضعمان کوتاه نخواهیم آمد
  • جنبش حماس با آتش‌بس در غزه موافقت کرد
  • رئیس دفتر سیاسی حماس: توافق آتش‌بس باید جامع و مرحله‌ای باشد
  • هنیه: توافق باید جامع و مرحله‌ای باشد
  • هنیه: توافق باید جامع و دارای مراحل پیوسته باشد
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم